Wat is dippen?

Het nieuwe overspuiten!

Dippen is een nieuwe manier van overspuiten. Stel je wilt je auto in een andere kleur hebben...normaal breng je de auto hiervoor naar een spuiterij. Zij schuren de huidige lak van de auto weg en plaatsen er een permanente nieuwe kleur op. Dippen is een stuk eenvoudiger!

Verwijderbaar

EasyDip wordt rechtstreeks over de originele autolak gespoten. Hiermee wordt veel tijd (en dus geld) bespaard, omdat het opschuren van de lak niet meer nodig is. Het te spuiten oppervlak schoon, droog, stof- en vetvrij maken en ontdoen van eventuele wax en losse delen is voldoende. Het gaat dus snel, heeft een lange levensduur en belangrijker nog, het kan eenvoudig en zonder beschadigingen of lijmresten achter te laten weer verwijderd worden! Sterker nog, de originele lak is extra beschermd gebleven gedurende de tijd dat de dip erop heeft gezeten.

Verwijderbaar

Eenvoudig

EasyDip is eenvoudig zelf aan te brengen. Het laat zich namelijk makkelijker spuiten dan normale lakken en geeft veel minder snel zakkers. Hierdoor loop je dus nooit het risico dat je met een slecht eindresultaat blijft zitten waar je uren aan moet schuren om het weg te krijgen. Pel simpelweg een hoek van het gespoten object los en je trekt de rest er als een ballon vanaf! Met EasyDip kun je de kleur van objecten zoals velgen, bumpers, motorkappen, roosters, complete auto's, kunstof kozijnen, machines – eigenlijk alles wat je maar kan bedenken – eenvoudig zelf veranderen en ze tegelijkertijd beschermen tegen (weers)invloeden van buitenaf. Maar let op: EasyDip is niet verwijderbaar bij toepassing op poreuze ondergronden.

Strak

EasyDip zorgt voor een professionele en strakke afwerking. Indien correct opgebracht is EasyDip 100% strak te spuiten zonder enig sinaasappelhuid-effect!

Closeup EasyDip black

Duurzaam

Indien correct aangebracht is EasyDip bestand tegen reiniging met hogedruk en zelfs de carwash. Het is bestand tegen temperaturen van-35 tot 93˚C, corrosie, water, zuren, olie, zout en meer. LET OP: niet bestand tegen oplosmiddelen en brandstoffen! Het hecht zich op metaal, kunststof, glas, hout, keramiek, asfalt, beton en nog veel meer. EasyDip beschermt, isoleert, geeft grip, markeert, verzegeld en blijft flexibel.