EasyDip Spraycan - Red

EasyDip Spraycan - Red

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 17,95

Aanbiedingsprijs: € 14,50

OF
Deel dit product
  • VERZENDING BINNEN 2 WERKDAGEN
  • 14 DAGEN RETOURRECHT

Omschrijving

EasyDip Rood is een spuitbus mat rode dip met een inhoud van 400ml. Deze kan gebruikt worden om objecten een mat rode beschermlaag en uitstraling te geven.

De spuitbus is voorzien van een speciale dip spuitkop welke ervoor zorgt dat de dip gelijkmatig verdeeld wordt over het te spuiten oppervlak. Hierdoor is het mogelijk om EasyDip 100% glad te spuiten zonder enige structuur. Ook is de spuitkop instelbaar waarmee de dip naar wens horizontaal of verticaal opgebracht kan worden.

Veiligheidsinformatieblad

MSDS EasyDip Spraycan (Nederlands)
Instructie

Instructies

LET OP: EasyDip Red is niet bestand tegen oplosmiddelen en brandstoffen!

Grondlaag:
Voor EasyDip Red is het spuiten van een basislaag niet altijd vereist. Is het te spuiten object niet egaal van kleur, maar zijn er duidelijke kleurverschillen zichtbaar door verkleuring of beschadigingen? Of heeft het object een felle kleur (anders dan rood) zoals bijvoorbeeld geel of groen? Dan raden wij aan om eerst 2 à 3 lagen Gunmetal Grey aan te brengen alvorens EasyDip Red te spuiten.
Ook heeft een donkere of lichte basiskleur van het object invloed op de kleurtint van het eindresultaat. Zo zal rode EasyDip over een witte auto een feller eindresultaat geven dan wanneer deze op een zwarte auto wordt aangebracht. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur kan daarom voor een lichte (wit) of een donkere (zwart of gunmetal grey) basislaag gekozen worden.

Aantal lagen:
Spuit in totaal altijd minstens 5 à 6 lagen EasyDip voor voldoende duurzaamheid en afpelbaarheid. Na 3 à 4 basislagen volstaan 3 lagen rood om tot een goed eindresultaat te komen.

Voorbehandelen:
Schuren of primen is niet nodig. Het te spuiten oppervlak schoon, droog, stof- en vetvrij maken en ontdoen van eventuele wax en losse delen. Nauwkeurig afplakken is niet altijd vereist: indien er voldoende ruimte tussen de delen zit zal EasyDip zich namelijk vanzelf op de randen afsnijden wanneer het na opdrogen verwijderd wordt.

Spuiten:
De spuitbus gedurende 2min goed schudden. Houd de spuitbus bij het spuiten in een rechte hoek met het oppervlakte op een afstand van 10-15cm en breng de dip in banen aan met een overlapping van 40-60%. De eerste (hecht)laag dun opbrengen, daarna de overige lagen aanbrengen met een droogtijd van 10-20min tussendoor. Houd constant dezelfde spuitafstand aan door de spuitbus met de hele arm te verplaatsen en niet alleen met de pols. Spuit tenminste 5 à 6 lagen voor voldoende duurzaamheid en afpelbaarheid. De spuitafstand en het aantal aangebrachte lagen hebben een grote invloed op de levensduur. Na gebruik de spuitbus omkeren en spuitkop enkele seconden doorspuiten. Vermijd tijdens het aanbrengen direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en lage temperaturen voor de beste resultaten.

Drogen:
Afhankelijk van de omgevingstemperatuur en laagdikte is EasyDip stofdroog na ongeveer 15 min, handdroog na ongeveer 45 min en volledig droog na 3-5 uur.
Extra Informatie

Extra Informatie

Inhoud 400 ml
reviews