EasyDip Spraycan - Sparkle Clear

EasyDip Spraycan - Sparkle Clear

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 19,95

Aanbiedingsprijs: € 15,75

OF
Deel dit product
  • VERZENDING BINNEN 2 WERKDAGEN
  • 14 DAGEN RETOURRECHT

Omschrijving

EasyDip Sparkle Clear is een spuitbus doorzichtige metallic dip met een inhoud van 400ml. Deze kan gebruikt worden om om objecten van een metallic beschermlaag te voorzien of om een gespoten matte EasyDip kleur een metallic afwerking te geven.

De spuitbus is voorzien van een speciale dip spuitkop welke ervoor zorgt dat de dip gelijkmatig verdeeld wordt over het te spuiten oppervlak. Hierdoor is het mogelijk om EasyDip 100% glad te spuiten zonder enige structuur. Ook is de spuitkop instelbaar waarmee de dip naar wens horizontaal of verticaal opgebracht kan worden.

Veiligheidsinformatieblad

MSDS EasyDip Spraycan (Nederlands)
Instructie

Instructies

LET OP: EasyDip Sparkle Clear is niet bestand tegen oplosmiddelen en brandstoffen!

Grondlaag:
Het spuiten van een grondlaag is voor EasyDip Sparkle Clear niet vereist.

Aantal lagen:
Spuit altijd minstens 5 à 6 lagen EasyDip voor voldoende duurzaamheid en afpelbaarheid. Spuit over 3 à 5 lagen standaard EasyDip naar wens 1 of meerdere lagen Sparkle Clear tot het gewenste metallic effect is bereikt. Hoe meer lagen Sparkle Clear er worden aangebracht, des te meer metallic het eindresultaat zal worden. LET OP: teveel lagen Metallic Clear kan de onderliggende kleur doen vervagen. Als voorbeeld: de spiegelkap op de 3e foto is voorzien van 4 lagen standaard blauwe EasyDip met daarover 2 lagen Metallic Clear.

Voorbehandelen:
Schuren of primen is niet nodig. Het te spuiten oppervlak schoon, droog, stof- en vetvrij maken en ontdoen van eventuele wax en losse delen. Nauwkeurig afplakken is niet altijd vereist: indien er voldoende ruimte tussen de delen zit zal EasyDip zich namelijk vanzelf op de randen afsnijden wanneer het na opdrogen verwijderd wordt.

Spuiten:
De spuitbus gedurende 2min goed schudden. Houd de spuitbus bij het spuiten in een rechte hoek met het oppervlakte op een afstand van 10-15cm en breng de dip in banen aan met een overlapping van 40-60%. De eerste (hecht)laag dun opbrengen, daarna de overige lagen aanbrengen met een droogtijd van 10-20min tussendoor. Houd constant dezelfde spuitafstand aan door de spuitbus met de hele arm te verplaatsen en niet alleen met de pols. Spuit tenminste 5 à 6 lagen voor voldoende duurzaamheid en afpelbaarheid. De spuitafstand en het aantal aangebrachte lagen hebben een grote invloed op de levensduur. Na gebruik de spuitbus omkeren en spuitkop enkele seconden doorspuiten. Vermijd tijdens het aanbrengen direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en lage temperaturen voor de beste resultaten.

Drogen:
Afhankelijk van de omgevingstemperatuur en laagdikte is EasyDip stofdroog na ongeveer 15 min, handdroog na ongeveer 45 min en volledig droog na 3-5 uur.
Extra Informatie

Extra Informatie

Inhoud 400 ml
reviews