Verzending & levering

 • Verzendkosten

  Wij rekenen binnen Nederland €6,95 verzendkosten voor pakketten tot 30kg.

 • Verzendproces

  Uw bestelling wordt thuisbezorgd door PostNL.  Als u op een werkdag voor 16.00u bestelt en kiest voor betaling met iDeal of PayPal, dan wordt uw bestelling (mits op voorraad) dezelfde dag verzonden. Kiest u voor vooruitbetaling, dan gaat uw bestelling bij ons pas de deur uit als het verschuldigde bedrag op onze rekening staat. Mocht het niet mogelijk zijn uw bestelling binnen de gestelde tijd te verzenden, dan zal er contact met u opgenomen worden. 

 • Bestelling volgen

  Op de dag dat uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een e-mail met link met de track&trace code. Als u doorklikt op de meegestuurde link kunt u heel eenvoudig de verzendstatus van uw bestelling checken.

 • Kan ik mijn bestelling bij jullie ophalen?

 • Wat gebeurd er als ik niet thuis ben als het pakket wordt aangeboden?

  Pakketten kunnen worden aangeboden tussen 9:00 en 21:00 uur, wij weten echter niet op welk tijdstip. Indien u niet thuis bent, zal in de meeste gebieden in Nederland uw bestelling op een later tijdsstip nogmaals worden aangeboden. Mocht u wederom niet thuis zijn, dan kunt u het afhalen op het postkantoor. LET OP: u dient zich in dat geval te legitimeren en in het bezit te zijn van het afhaalbewijs. U dient het pakket binnen een week af te halen.

 • Wat moet ik doen als het pakket niet is ontvangen?

  Vraag eerst aan uw buren of het pakket wellicht daar is afgeleverd. Het komt voor dat de postbode geen bericht achterlaat ondanks dat het is afgegeven bij uw buren. Mocht het pakket niet binnen de bovenstaande termijn zijn aangeboden, neemt u dan contact met ons op zodat wij een onderzoek voor u kunnen instellen. Vermeld altijd uw bestelnummer als u contact met ons opneemt.

 • Ik woon buiten de EU moet ik dan extra betalen?

  Als u buiten de EU woont kan het zijn dat u douanekosten en importheffing (tax) moet betalen. Dit dient u af te rekenen met het bedrijf dat de bestelling aflevert. Zij regelen alle formaliteiten met de douane en belasting. Indien het een zakelijke bestelling betreft, dan kunt u vaak in uw eigen land de belasting terugvorderen.