Retourneren

 • Ruilen

  Mocht het artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u de onaangebroken producten binnen 14 dagen na leverdatum ruilen voor een ander artikel. Vul het omruilformulier zo volledig mogelijk in en voeg deze toe aan de ruilzending. Vermeldt op het formulier duidelijk het nieuwe gewenste artikel incl. juiste artikelnummer en prijs.

  Download hier het omruilformulier.

  Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor uw eigen rekening. Franco- en rembourszendingen worden op geen enkele voorwaarde door ons geaccepteerd.

  RETOURADRES:
  Waterlelie 12 4533 RA Terneuzen, Nederland

   

  Waterlelie 12 
  4533 RA Terneuzen

 • Retourneren

  Mocht het artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u de onaangebroken producten binnen 14 dagen na leverdatum retour sturen. Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in en voeg deze toe aan de retourzending.

  Download hier het retourformulier.

  Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor uw eigen rekening. Franco- en rembourszendingen worden op geen enkele voorwaarde door ons geaccepteerd.

  RETOURADRES:
  Waterlelie 12 4533 RA Terneuzen, Nederland

 • Retourkosten

  Risico en kosten van retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Franco- en rembourszendingen worden op geen enkele voorwaarde door ons geaccepteerd.

 • Het nieuwe product is duurder

  Als u het artikel wilt ruilen voor een ander artikel dat duurder is, kunt u het verschil bijbetalen via PayPal of bankoverschrijving onder vermelding van uw ordernummer. Zodra de bijbetaling en het retourproduct ontvangen zijn, zal het nieuwe artikel naar u verzonden worden conform het reguliere verzendproces.

  Rekeninghouder: EasyDip B.V.
  IBAN Rekeningnummer: NL94 RABO 0301 3522 40
  BIC: RABONL2U Bank: Rabobank

 • Het nieuwe product is goedkoper

  Indien het nieuwe artikel goedkoper is, wordt het verschil aan u terugbetaald. Vermeldt op het formulier duidelijk het bankrekeningnummer waarop wij het restant over kunnen maken.

 • Terugbetaling

  TERUGBETALING AANKOOPBEDRAG
  Wij streven ernaar uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk na ontvangst (doch uiterlijk binnen 14dagen) op uw rekening te storten.

  Mocht het totale aankoopbedrag na het retourneren 100 euro of goedkoper zijn, dan zien wij ons genoodzaakt met terugwerkende kracht de verschuldigde verzendkosten in rekening te brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het te vergoeden bedrag. 

  Risico van de retourzending is voor rekening van de koper. (Hier gelden dezelfde voorwaarden als bij ruilen.) Binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw retouraanvraag wordt het bedrag op uw rekening of creditcard retour gestort.

  LET OP: er wordt alleen overgegaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag als het artikel ongeopend en in ongebruikte staat is. Indien u een gedeelte van uw bestelling terugstuurt (dus van een bestelling van meerdere artikelen) dan dient u de bankgegevens in te vullen op het formulier (bij een betaling via PayPal zal de terugbetaling ook via PayPal worden gedaan).