Terug naar overzicht
18 / 18 Volgende

EasyDip Spraycan - Grasshopper Green

EasyDip Spraycan - Grasshopper Green

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 19,95

Aanbiedingsprijs: € 15,75

OF
Deel dit product
  • VERZENDING BINNEN 2 WERKDAGEN
  • 14 DAGEN RETOURRECHT

Omschrijving

EasyDip Grasshopper Green is een spuitbus mat fluorescerende groene dip met een inhoud van 400ml. Deze kan gebruikt worden om objecten van een felgroene beschermlaag en uitstraling te voorzien.

De spuitbus is voorzien van een speciale dip spuitkop welke ervoor zorgt dat de dip gelijkmatig verdeeld wordt over het te spuiten oppervlak. Hierdoor is het mogelijk om EasyDip 100% glad te spuiten zonder enige structuur. Ook is de spuitkop instelbaar waarmee de dip naar wens horizontaal of verticaal opgebracht kan worden.

Veiligheidsinformatieblad

MSDS EasyDip Spraycan (Nederlands)
Instructie

Instructies

LET OP: EasyDip Grasshopper Green is niet bestand tegen oplosmiddelen en brandstoffen! Ook is deze kleur gevoelig voor UV-straling. Afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht waaraan de dip wordt blootgesteld kan de kleur daardoor na verloop van tijd minder fel worden. Extra lagen glossifier of EasyDip clear over Grasshopper Green geven hiertegen extra bescherming.

Grondlaag:
Voor EasyDip Grasshopper Green is het spuiten van een witte basislaag vereist.

Aantal lagen:
Spuit altijd minstens 5 à 6 lagen EasyDip voor voldoende duurzaamheid en afpelbaarheid. Na 4 à 5 lagen wit volstaan 3 lagen Grasshopper Green om een felgroen eindresultaat te behalen.

Voorbehandelen:
Schuren of primen is niet nodig. Het te spuiten oppervlak schoon, droog, stof- en vetvrij maken en ontdoen van eventuele wax en losse delen. Nauwkeurig afplakken is niet altijd vereist: indien er voldoende ruimte tussen de delen zit zal EasyDip zich namelijk vanzelf op de randen afsnijden wanneer het na opdrogen verwijderd wordt.

Spuiten:
De spuitbus gedurende 2min goed schudden. Houd de spuitbus bij het spuiten in een rechte hoek met het oppervlakte op een afstand van 10-15cm en breng de dip in banen aan met een overlapping van 40-60%. De eerste (hecht)laag dun opbrengen, daarna de overige lagen aanbrengen met een droogtijd van 10-20min tussendoor. Houd constant dezelfde spuitafstand aan door de spuitbus met de hele arm te verplaatsen en niet alleen met de pols. Spuit tenminste 5 à 6 lagen voor voldoende duurzaamheid en afpelbaarheid. De spuitafstand en het aantal aangebrachte lagen hebben een grote invloed op de levensduur. Na gebruik de spuitbus omkeren en spuitkop enkele seconden doorspuiten. Vermijd tijdens het aanbrengen direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en lage temperaturen voor de beste resultaten.

Drogen:
Afhankelijk van de omgevingstemperatuur en laagdikte is EasyDip stofdroog na ongeveer 15 min, handdroog na ongeveer 45 min en volledig droog na 3-5 uur.
Extra Informatie

Extra Informatie

Inhoud 400 ml
reviews

Klantenbeoordelingen 1 item(s)

Goed product
Product gebruikt om mijn schuiftrombone tijdelijk van een andere kleur te voorzien. Deze laag 3 maal opgebracht over de witte deklaag, en het gevolg was een mooie kleur. Dekking was ideaal. Na enkele dagen moest dit er weer af, wat zeer gemakkelijk ging. Zeker voor herhaling vatbaar. kan het iedereen aanbevelen.
Kwaliteit
Waarde
Prijs
Beoordeling door Peter / (Geplaatst op 27-11-2015)