Terug naar overzicht
18 / 18 Volgende

EasyDip RTS 4L - Grasshopper Green

EasyDip RTS 4L - Grasshopper Green

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 109,95

Aanbiedingsprijs: € 92,25

OF
Deel dit product
  • VERZENDING BINNEN 2 WERKDAGEN
  • 14 DAGEN RETOURRECHT

Omschrijving

EasyDip RTS Grasshopper Green is een blik mat fluorescerende groene dip met een inhoud van 4 liter. Deze kan gebruikt worden om objecten een felgroene beschermlaag en uitstraling te geven.

Dit product is 'Ready-To-Spray' en dus direct klaar voor gebruik. Zelf verdunnen in de juiste verhouding is dan ook niet nodig.

In combinatie met de juiste verfspuit en goede spuittechniek is het mogelijk om EasyDip 100% glad te spuiten zonder enige structuur.

Veiligheidsinformatieblad

MSDS EasyDip RTS (Nederlands)
Instructie

Instructies

LET OP: EasyDip Grasshopper Green k is niet bestand tegen oplosmiddelen en brandstoffen! Ook is deze kleur gevoelig voor UV-straling. Afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht waaraan de dip wordt blootgesteld kan de kleur daardoor na verloop van tijd minder fel worden. Extra lagen glossifier of EasyDip clear over Grasshopper Green geven hiertegen extra bescherming.

Grondlaag:
Voor EasyDip Grasshopper Green is het spuiten van een witte basislaag vereist.

Aantal lagen:
Spuit altijd minstens 5 à 6 lagen EasyDip voor voldoende duurzaamheid en afpelbaarheid. Na 4 à 5 lagen wit volstaan 3 lagen Grasshopper Green om een felgroen eindresultaat te behalen.

Voorbehandelen:
Schuren of primen is niet nodig. Het te spuiten oppervlak schoon, droog, stof- en vetvrij maken en ontdoen van eventuele wax en losse delen. Nauwkeurig afplakken is niet altijd vereist: indien er voldoende ruimte tussen de delen zit zal EasyDip zich namelijk vanzelf op de randen afsnijden wanneer het na opdrogen verwijderd wordt.

Spuiten:
Goed mengen voor gebruik. Houd bij het spuiten het pistool in een rechte hoek met het oppervlakte op een afstand van 20-25cm (afhankelijk van verfspuit, omgevingstemperatuur, laagdikte enz) en breng de dip in banen aan met een overlapping van 40-60%. De eerste (hecht)laag dun opbrengen, daarna de overige lagen aanbrengen met een droogtijd van 10-20min tussendoor. Houdt constant dezelfde spuitafstand aan door de verfspuit met het hele lichaam te verplaatsen en niet alleen met de pols. Spuit tenminste 5 à 6 lagen voor voldoende duurzaamheid en afpelbaarheid. De spuitafstand en het aantal aangebrachte lagen hebben een grote invloed op de levensduur. Vermijd tijdens het aanbrengen direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en lage temperaturen voor de beste resultaten. OPMERKING: Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes.

Drogen:
Afhankelijk van de omgevingstemperatuur en laagdikte is EasyDip stofdroog na ongeveer 15 min, handdroog na ongeveer 45 min en volledig droog na 3-5 uur.
Extra Informatie

Extra Informatie

Inhoud 4 Liter
reviews

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: