EasyDip RTS 4L - Glossifier

EasyDip RTS 4L - Glossifier

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 99,95

Aanbiedingsprijs: € 88,95

OF
Deel dit product
  • VERZENDING BINNEN 2 WERKDAGEN
  • 14 DAGEN RETOURRECHT

Omschrijving

EasyDip RTS Glossifier is een blik doorzichtige dip met een inhoud van 4 liter. Deze kan gebruikt worden om objecten van een satijnglanzende beschermlaag te voorzien of om een gespoten matte EasyDip kleur meer glans te geven.

Dit product is 'Ready-To-Spray' en dus direct klaar voor gebruik. Zelf verdunnen in de juiste verhouding is dan ook niet nodig.

In combinatie met de juiste verfspuit en goede spuittechniek is het mogelijk om EasyDip 100% glad te spuiten zonder enige structuur.

Veiligheidsinformatieblad

MSDS EasyDip RTS (Nederlands)
Instructie

Instructies

LET OP: EasyDip Glossifier is niet bestand tegen oplosmiddelen en brandstoffen!

Grondlaag:
Het spuiten van een grondlaag is voor EasyDip Glossifier niet vereist.

Aantal lagen:
Spuit altijd minstens 5 à 6 lagen EasyDip voor voldoende duurzaamheid en afpelbaarheid. Voor een mooi satijnglanzend resultaat over een matte EasyDip kleur volstaat het aanbrengen van 2 à 3 lagen Glossifier over de bestaande lagen EasyDip. Hoe meer lagen Glossifier er worden aangebracht, des te glanzender het eindresultaat.

Voorbehandelen:
Schuren of primen is niet nodig. Het te spuiten oppervlak schoon, droog, stof- en vetvrij maken en ontdoen van eventuele wax en losse delen. Nauwkeurig afplakken is niet altijd vereist: indien er voldoende ruimte tussen de delen zit zal EasyDip zich namelijk vanzelf op de randen afsnijden wanneer het na opdrogen verwijderd wordt.

Spuiten:
Goed mengen voor gebruik. Houd bij het spuiten het pistool in een rechte hoek met het oppervlakte op een afstand van 20-25cm (afhankelijk van verfspuit, omgevingstemperatuur, laagdikte enz) en breng de dip in banen aan met een overlapping van 40-60%. De eerste (hecht)laag dun opbrengen, daarna de overige lagen aanbrengen met een droogtijd van 10-20min tussendoor. Houdt constant dezelfde spuitafstand aan door de verfspuit met het hele lichaam te verplaatsen en niet alleen met de pols. Spuit tenminste 5 à 6 lagen voor voldoende duurzaamheid en afpelbaarheid. De spuitafstand en het aantal aangebrachte lagen hebben een grote invloed op de levensduur. Vermijd tijdens het aanbrengen direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en lage temperaturen voor de beste resultaten. OPMERKING: Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes.

Drogen:
Afhankelijk van de omgevingstemperatuur en laagdikte is EasyDip stofdroog na ongeveer 15 min, handdroog na ongeveer 45 min en volledig droog na 3-5 uur.
Extra Informatie

Extra Informatie

Inhoud 4 Liter
reviews