EasyDip Spraycan - Clear

EasyDip Spraycan - Clear

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 17,95

Aanbiedingsprijs: € 14,50

OF
Deel dit product
  • VERZENDING BINNEN 2 WERKDAGEN
  • 14 DAGEN RETOURRECHT

Omschrijving

EasyDip Clear is een spuitbus mat doorschijnende dip met een inhoud van 400ml. Deze kan gebruikt worden om objecten een matte beschermlaag en uitstraling te geven.

Heb je nu bijvoorbeeld een zwarte auto, maar je wilt hem graag matzwart hebben dan volstaat het aanbrengen van 5 lagen EasyDip Clear. Voor auto's welke niet egaal zwart zijn door bijvoorbeeld beschadigingen of kleurverschillen raden wij aan om in dit geval te kiezen voor EasyDip Black.

De spuitbus is voorzien van een speciale dip spuitkop welke ervoor zorgt dat de dip gelijkmatig verdeeld wordt over het te spuiten oppervlak. Hierdoor is het mogelijk om EasyDip 100% glad te spuiten zonder enige structuur. Ook is de spuitkop instelbaar waarmee de dip naar wens horizontaal of verticaal opgebracht kan worden.

Veiligheidsinformatieblad

MSDS EasyDip Spraycan (Nederlands)
Instructie

Instructies

LET OP: EasyDip Clear is niet bestand tegen oplosmiddelen en brandstoffen!

Grondlaag:
Het spuiten van een grondlaag is voor EasyDip Clear niet vereist.

Aantal lagen:
Spuit altijd minstens 5 à 6 lagen EasyDip voor voldoende duurzaamheid en afpelbaarheid.

Voorbehandelen:
Schuren of primen is niet nodig. Het te spuiten oppervlak schoon, droog, stof- en vetvrij maken en ontdoen van eventuele wax en losse delen. Nauwkeurig afplakken is niet altijd vereist: indien er voldoende ruimte tussen de delen zit zal EasyDip zich namelijk vanzelf op de randen afsnijden wanneer het na opdrogen verwijderd wordt.

Spuiten:
De spuitbus gedurende 2min goed schudden. Houd de spuitbus bij het spuiten in een rechte hoek met het oppervlakte op een afstand van 10-15cm en breng de dip in banen aan met een overlapping van 40-60%. De eerste (hecht)laag dun opbrengen, daarna de overige lagen aanbrengen met een droogtijd van 10-20min tussendoor. Houd constant dezelfde spuitafstand aan door de spuitbus met de hele arm te verplaatsen en niet alleen met de pols. Spuit tenminste 5 à 6 lagen voor voldoende duurzaamheid en afpelbaarheid. De spuitafstand en het aantal aangebrachte lagen hebben een grote invloed op de levensduur. Na gebruik de spuitbus omkeren en spuitkop enkele seconden doorspuiten. Vermijd tijdens het aanbrengen direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en lage temperaturen voor de beste resultaten.

Drogen:
Afhankelijk van de omgevingstemperatuur en laagdikte is EasyDip stofdroog na ongeveer 15 min, handdroog na ongeveer 45 min en volledig droog na 3-5 uur.
Extra Informatie

Extra Informatie

Inhoud 400 ml
reviews